Acer reparatie en onderhoud

PC Hulp Gemert is gespecialiseerd in het repareren van Acer laptops. Of het nu gaat om een defect beeldscherm, een trage laptop, Windows (opnieuw) installeren, APK onderhoud, upgrade, toetsenbord vervangen etc. Wij hebben voor elk probleem een oplossing!

We werken uitsluitend met originele onderdelen en behandelen je laptop alsof het van ons is. Door onze snelle service en ervaring, repareren wij jouw Acer laptop vaak al binnen 1 werkdag!

Heb je vragen over jouw Acer laptop reparatie? Neem dan contact op met onze klantenservice.
We staan 7 dagen per week voor je klaar, en op elke reparatie bieden wij garantie.

Onderzoek voordat we beginnen aan je Acer laptop.

Elk probleem heeft verschillende oorzaken en oplossingen. Daarom is een goede diagnose van belang. Voor deze diagnose kun je terecht bij PC Hulp Gemert. Hiervoor worden € 29,95,- onderzoekskosten in rekening gebracht. Deze komen te vervallen wanneer je Acer laptop te repareren valt.

Wanneer wij klaar zijn met het onderzoeken van je Acer laptop, ontvang je een eerlijk advies met een prijsopgave en verschillende mogelijkheden voor reparatie. Je weet dus altijd waarvoor je akkoord geeft!

Acer laptop reparatie en onderhoud bij PC Hulp Gemert

Acer laptop reparatie en onderhoud bij PC Hulp Gemert

Over Acer

Acer is in 1976 opgericht door Stan Shih en zijn vrouw Carlyn Yeh als Multitech in 1976, met het hoofdkantoor in Taiwan. Het bedrijf begon met elf werknemers en een kapitaal van 25.000 dollar. Al snel werd Acer één van de beste fabrikanten van pc’s en laptops, dit komt onder andere door de goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Prijsoverzicht: Acer reparatie en onderhoud

Alle prijzen die worden weergegeven kunnen verschillen! Dit is afhankelijk van wat voor type Acer laptop je hebt.
Staat je Acer defect er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Meld je reparatie aan