Asus reparatie en onderhoud

PC Hulp Gemert is gespecialiseerd in het repareren van Asus laptops. Of het nu gaat om een defect beeldscherm, een trage laptop, Windows (opnieuw) installeren, APK onderhoud, upgrade, toetsenbord vervangen etc. Wij hebben voor elk probleem een oplossing!

We werken uitsluitend met originele onderdelen en behandelen je laptop alsof het van ons is. Door onze snelle service en ervaring, repareren wij jouw Asus laptop vaak al binnen 1 werkdag!

Heb je vragen over jouw Asus laptop reparatie? Neem dan contact op met onze klantenservice.
We staan 7 dagen per week voor je klaar, en op elke reparatie bieden wij garantie.

Onderzoek voordat we beginnen aan je Asus laptop.

Elk probleem heeft verschillende oorzaken en oplossingen. Daarom is een goede diagnose van belang. Voor deze diagnose kun je terecht bij PC Hulp Gemert. Hiervoor worden € 29,95,- onderzoekskosten in rekening gebracht. Deze komen te vervallen wanneer je Asus laptop te repareren valt.

Wanneer wij klaar zijn met het onderzoeken van je Asus laptop, ontvang je een eerlijk advies met een prijsopgave en verschillende mogelijkheden voor reparatie. Je weet dus altijd waarvoor je akkoord geeft!

Asus laptop reparatie en onderhoud bij PC Hulp Gemert

Asus laptop reparatie en onderhoud bij PC Hulp Gemert

Over Asus

ASUS is in 1989 in Taipei opgericht. Een producent van computers, smartphones en onderdelen voor computers. Naast het bouwen van pc’s en laptops maken ze ook verschillende moederborden voor processorfabrikanten, zoals Intel en AMD. Asus staat ook bekent om zijn razendsnelle videokaarten met chips van NVIDIA en AMD. Tegenwoordig is Asus één van de grootste fabrikanten van laptop’s, moederborden en videokaarten.

Prijsoverzicht: Asus reparatie en onderhoud

Alle prijzen die worden weergegeven kunnen verschillen! Dit is afhankelijk van wat voor type Asus laptop je hebt.
Staat je Asus defect er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Meld je reparatie aan