Dell reparatie en onderhoud

PC Hulp Gemert is gespecialiseerd in het repareren van Dell laptops. Of het nu gaat om een defect beeldscherm, een trage laptop, Windows (opnieuw) installeren, APK onderhoud, upgrade, toetsenbord vervangen etc. Wij hebben voor elk probleem een oplossing!

We werken uitsluitend met originele onderdelen en behandelen je laptop alsof het van ons is. Door onze snelle service en ervaring, repareren wij jouw Dell laptop vaak al binnen 1 werkdag!

Heb je vragen over jouw Dell laptop reparatie? Neem dan contact op met onze klantenservice.
We staan 7 dagen per week voor je klaar, en op elke reparatie bieden wij garantie.

Onderzoek voordat we beginnen aan je Dell laptop.

Elk probleem heeft verschillende oorzaken en oplossingen. Daarom is een goede diagnose van belang. Voor deze diagnose kun je terecht bij PC Hulp Gemert. Hiervoor worden € 29,95,- onderzoekskosten in rekening gebracht. Deze komen te vervallen wanneer je Dell laptop te repareren valt.

Wanneer wij klaar zijn met het onderzoeken van je Dell laptop, ontvang je een eerlijk advies met een prijsopgave en verschillende mogelijkheden voor reparatie. Je weet dus altijd waarvoor je akkoord geeft!

DELL laptop reparatie en onderhoud bij PC Hulp Gemert

DELL laptop reparatie en onderhoud bij PC Hulp Gemert

Over Dell

DELL is opgericht door Michael Dell in 1984. Het bedrijf werd extreem succesvol in een zeer korte tijd.
Dell staat bekent om zijn desktops, laptops en monitoren. Daarnaast produceert Dell ook servers, werkstations en hardware voor netwerken. In de Verenigde staten zijn ze één van de grootste marktleiders op dit moment.

Prijsoverzicht: Dell reparatie en onderhoud

Alle prijzen die worden weergegeven kunnen verschillen! Dit is afhankelijk van wat voor type Dell laptop je hebt.
Staat je Dell defect er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Meld je reparatie aan