HP reparatie en onderhoud

PC Hulp Gemert is gespecialiseerd in het repareren van HP (Hewlett Packard) laptops. Of het nu gaat om een defect beeldscherm, een trage laptop, Windows (opnieuw) installeren, APK onderhoud, upgrade, toetsenbord vervangen etc. Wij hebben voor elk probleem een oplossing!

We werken uitsluitend met originele onderdelen en behandelen je laptop alsof het van ons is. Door onze snelle service en ervaring, repareren wij jouw HP laptop vaak al binnen 1 werkdag!

Heb je vragen over jouw HP laptop reparatie? Neem dan contact op met onze klantenservice.
We staan 7 dagen per week voor je klaar, en op elke reparatie bieden wij garantie.

Onderzoek voordat we beginnen aan je HP laptop.

Elk probleem heeft verschillende oorzaken en oplossingen. Daarom is een goede diagnose van belang. Voor deze diagnose kun je terecht bij PC Hulp Gemert. Hiervoor worden € 29,95,- onderzoekskosten in rekening gebracht. Deze komen te vervallen wanneer je HP laptop te repareren valt.

Wanneer wij klaar zijn met het onderzoeken van je HP laptop, ontvang je een eerlijk advies met een prijsopgave en verschillende mogelijkheden voor reparatie. Je weet dus altijd waarvoor je akkoord geeft!

HP laptop reparatie en onderhoud bij PC Hulp Gemert

HP laptop reparatie en onderhoud bij PC Hulp Gemert

HP (Hewlett-Packard) is met haar oprichting in 1939 één van de oudste én grootste Amerikaanse technologiebedrijven. Het levert zowel hardware als software en behoort alle jaren tot de top drie computer leveranciers. HP is begonnen in een garage in Palo Alto, waar William Hewlett en David Packard wetenschappelijke instrumenten bouwden. Deze garage geldt tegenwoordig als de geboorteplaats van het wel bekende Silicon Valley.

Oorspronkelijk leverde HP haar computers en laptops vooral aan bedrijven, maar tegenwoordig levert HP computers aan elke denkbare computergebruiker, van budget tot topmodel. Ook worden allerlei soorten randapparaten ontwikkeld, zoals monitoren en printers.

Prijsoverzicht: HP reparatie en onderhoud

Alle prijzen die worden weergegeven kunnen verschillen! Dit is afhankelijk van wat voor type HP laptop je hebt.
Staat je HP defect er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Meld je reparatie aan