Lenovo reparatie en onderhoud

PC Hulp Gemert is gespecialiseerd in het repareren van Lenovo laptops. Of het nu gaat om een defect beeldscherm, een trage laptop, Windows (opnieuw) installeren, APK onderhoud, upgrade, toetsenbord vervangen etc. Wij hebben voor elk probleem een oplossing!

We werken uitsluitend met originele onderdelen en behandelen je laptop alsof het van ons is. Door onze snelle service en ervaring, repareren wij jouw Lenovo laptop vaak al binnen 1 werkdag!

Heb je vragen over jouw Lenovo laptop reparatie? Neem dan contact op met onze klantenservice.
We staan 7 dagen per week voor je klaar, en op elke reparatie bieden wij garantie.

Onderzoek voordat we beginnen aan je Lenovo laptop.

Elk probleem heeft verschillende oorzaken en oplossingen. Daarom is een goede diagnose van belang. Voor deze diagnose kun je terecht bij PC Hulp Gemert. Hiervoor worden € 29,95,- onderzoekskosten in rekening gebracht. Deze komen te vervallen wanneer je Lenovo laptop te repareren valt.

Wanneer wij klaar zijn met het onderzoeken van je Lenovo laptop, ontvang je een eerlijk advies met een prijsopgave en verschillende mogelijkheden voor reparatie. Je weet dus altijd waarvoor je akkoord geeft!

Lenovo computer & laptop reparatie, onderhoud, service en support bij PC Hulp Gemert

Lenovo computer & laptop reparatie, onderhoud, service en support bij PC Hulp Gemert

Over Lenovo

Hoewel het merk in Nederland nog niet zo heel lang bekend is, is het Chinese Lenovo sinds 2014 wereldwijd marktleider als het gaat om de verkoop van pc’s en laptops. In dat jaar nam het de nummer-1 positie over van de Amerikaanse gigant HP. Lenovo bestaat sinds 1984 en nam in 2005 de pc-activiteiten over van het Amerikaanse computermerk IBM, waarbij computers onder de naam IBM Lenovo werden verkocht.

Prijsoverzicht: Lenovo reparatie en onderhoud

Alle prijzen die worden weergegeven kunnen verschillen! Dit is afhankelijk van wat voor type Lenovo laptop je hebt.
Staat je Lenovo defect er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Meld je reparatie aan