MSI reparatie en onderhoud

PC Hulp Gemert is gespecialiseerd in het repareren van MSI laptops. Of het nu gaat om een defect beeldscherm, een trage laptop, Windows (opnieuw) installeren, APK onderhoud, upgrade, toetsenbord vervangen etc. Wij hebben voor elk probleem een oplossing!

We werken uitsluitend met originele onderdelen en behandelen je laptop alsof het van ons is. Door onze snelle service en ervaring, repareren wij jouw MSI laptop vaak al binnen 1 werkdag!

Heb je vragen over jouw MSI laptop reparatie? Neem dan contact op met onze klantenservice.
We staan 7 dagen per week voor je klaar, en op elke reparatie bieden wij garantie.

Onderzoek voordat we beginnen aan je MSI laptop.

Elk probleem heeft verschillende oorzaken en oplossingen. Daarom is een goede diagnose van belang. Voor deze diagnose kun je terecht bij PC Hulp Gemert. Hiervoor worden € 29,95,- onderzoekskosten in rekening gebracht. Deze komen te vervallen wanneer je MSI laptop te repareren valt.

Wanneer wij klaar zijn met het onderzoeken van je MSI laptop, ontvang je een eerlijk advies met een prijsopgave en verschillende mogelijkheden voor reparatie. Je weet dus altijd waarvoor je akkoord geeft!

MSI laptop reparatie en onderhoud bij PC Hulp Gemert

MSI laptop reparatie en onderhoud bij PC Hulp Gemert

Over MSI

Micro-Star International (MSI) is een grote Taiwanese producent van moederborden en andere computeronderdelen. Ze staan ook bekent om hun snelle gaming laptops die ze al jaren op de markt brengen. Daarnaast staan ze ook bekend als een grote producent van videokaarten met NVIDIA en AMD chips.

Prijsoverzicht: MSI reparatie en onderhoud

Alle prijzen die worden weergegeven kunnen verschillen! Dit is afhankelijk van wat voor type MSI laptop je hebt.
Staat je MSI defect er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Meld je reparatie aan