Computer reparatie van alle merken!

PC Hulp Gemert begrijpt dat een computer onderdeel is van ons dagelijkse leven en snappen dat het vervelend is wanneer deze niet goed werkt. Ons doel is om uitstekende computer reparatie te bieden zodat je snel weer verder kan. PC Hulp Gemert biedt snelle service voor een scherpe prijs. Meestal kunnen wij de computer dezelfde dag repareren. Als je de computer bij ons langs brengt is de diagnose gratis als je de computer laat repareren.

Computer reparatie bij PC Hulp Gemert, snel, betrouwbaar en voordelig

Bij ons kun je o.a. terecht voor de volgende hardware-reparaties:

PC Hulp Gemert biedt de volgende diensten om er voor te zorgen dat je je computer weer snel kunt gebruiken.

  • Moederbord, processor en/of chipset repareren of vervangen.
  • Videokaart, geluidskaart en/of netwerkkaart repareren of vervangen.
  • Koeler/ventilator reinigen of vervangen.
  • Voeding repareren of vervangen
  • Harde schijf of drive (CD/DVD/BluRay) uitbreiden of vervangen.
  • Intern werkgeheugen uitbreiden of vervangen.

Maak gerust een afspraak om je computer te laten repareren. Een afspraak kan vaak nog dezelfde dag worden ingepland.

Wat zijn de kosten voor computer reparatie bij PC Hulp Gemert

De kosten voor het repareren van je computer kan per computer variëren, en is afhankelijk van wat het defect aan je computer is. Om die reden is het erg lastig voor elke reparatie een vaste prijs te vermelden. Nadat wij je computer hebben onderzocht op het eventuele defecte onderdeel of onderdelen, geven wij direct een geschatte prijsopgave van de reparatie, op deze manier heb je een eerlijk en duidelijk beeld wat de eventuele kosten voor de reparatie. Wel zo eerlijk toch? Maak wel altijd eerst een online afspraak voordat je de defecte computer bij ons aanbied ter reparatie, dit werkt voor jou en ons wel zo prettig!

Haal- en brengservice

Je hebt ook de mogelijkheid om je apparaat te laten ophalen en terug te laten brengen. Wij halen het apparaat bij je op en brengen het na reparatie weer terug, ook sluiten wij het apparaat weer aan en geven wij, indien nodig, nog een korte instructie.

In de volgende plaatsen halen wij de computer bij je op:

Staat je stad, dorp of gemeente er niet tussen?
Wanneer je gebruik wilt maken van de diensten die PC Hulp Gemert op locatie biedt, maar jou stad of dorp of gemeente(n) staat niet vermeld, neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Meld je reparatie aan!

Wil jeeen defect beeldscherm, toetsenbord, LCD-inverter of harddisk van een laptop of desktop vervangen? PC Hulp Gemert kan je de reparatiehandelingen uit handen nemen. Ontbreekt het je aan de tijd of mogelijkheden om zelf je reparaties uit te voeren? Onze eigen reparatieservice zal je te allen tijde snel van dienst kunnen zijn tegen aantrekkelijke tarieven. Stuur het defecte apparaat eenvoudig op naar PC Hulp Gemert en binnen 3 tot 5 dagen is de reparatie gereed.

APPARAAT GEGEVENS


PERSOONLIJKE GEGEVENS


Privacyverklaring *