SSD Upgrade

Begint je computer of laptop na vele jaren gebruik toch wat trager te worden? Dit hoeft lang niet altijd aan belangrijke onderdelen zoals de processor of het geheugen te liggen. In veel gevallen is een verouderde harde schijf namelijk de oorzaak voor tegenvallende prestaties. Een SSD upgrade door PC Hulp Gemert in Gemert zorgt er in dat geval voor dat je computer weer sneller wordt dan ooit tevoren.

Oudere typen harde schijven bevatten een magnetische leeskop die over het oppervlak van de schijf beweegt en zo je gegevens afleest. Dit is een kwetsbaar systeem, dat in de loop der jaren leidt tot fragmentatie van je belangrijke bestanden. Hierdoor wordt een laptop of pc na enige tijd gebruik merkbaar trager.

Computer SSD upgrade? Geen probleem bij PC Hulp Gemert!

SSD upgrade van iMac, Macbook of andere computer

De oplossing voor dit probleem is echter eenvoudig, want tegenwoordig is er in de vorm van een Solid State Drive (SSD) een aanzienlijk sneller alternatief. Een SSD bevat geen bewegende onderdelen en gaat hierdoor lange tijd mee. Maar veel belangrijker nog: een SSD is razendsnel en blijft deze hoge snelheid gedurende zijn gehele levensduur behouden.

Wil je ook een veel snellere computer? Kies dan voor een SSD upgrade van PC Hulp Gemert in Gemert. Wij werken met computers van vrijwel alle fabrikanten en schenken je verouderde pc graag een tweede jeugd. Of je nu een iMac, een Macbook Pro of een computer van een ander merk dan Apple hebt..een SSD upgrade is vrijwel altijd de moeite waard!

SSD in laptop plaatsen of vervangen

Het vervangen van een harde schijf in een laptop of computer is voor de meeste mensen geen gemakkelijke klus. Met name bepaalde laptops zijn er niet bepaald op gebouwd om eenvoudig een SSD te plaatsen.  Wij adviseren je dan ook hier niet zelf mee te experimenteren. Een kleine onzorgvuldigheid kan al leiden tot onherstelbare schade aan je apparatuur. Ook het inschakelen van handige kennissen of familieleden is in dit opzicht een grote risicofactor.

Bij PC Hulp Gemert zijn we gespecialiseerd in SSD upgrades en kennen we uiteenlopende merken computers als onze broekzak. Wij beschikken over een professionele werkruimte in Gemert en verzorgen graag een succesvolle SSD upgrade voor je.

Harde schijf upgrade in Gemert

Een SSD upgrade is een van de beste investeringen die je kunt doen om je computer of laptop sneller te maken. Het voelt alsof je een geheel nieuwe computer van ons terugkrijgt, waardoor de dure aanschaf van een geheel nieuwe pc volledig overbodig wordt. Je bespaart hierdoor flink op de kosten.

Een SSD upgrade bij PC Hulp Gemert in Gemert is nog eens extra voordelig, omdat wij hele betaalbare tarieven hanteren. Wij zijn doorgaans in staat de oude harde schijf snel te vervangen, waardoor je jouw laptop of pc slechts korte tijd kwijt bent. Neem voor meer informatie contact op via ons contactformulier of bel met ons via 06-422 666 12.

Niet alleen een SSD Upgrade

Vaak is het toereikend om je computer uit te breiden, met bijvoorbeeld extra werkgeheugen, DVD-brander, cardreader, USB- kaart, videokaart, geluidskaart, draadloze netwerkkaart, enz.. Maar ook een nieuw besturingssysteem zoals bijv.: Windows 10 of andere software kan een optie zijn. Wij voeren een upgrade snel en vakkundig voor je uit. Bij PC Hulp Gemert bepereken wij ons niet tot alleen een SSD Upgrade!

Wat zijn jouw wensen?

Wij bespreken al je computerwensen. Vervolgens wordt er door ons gekeken hoe de computer is opgebouwd, wat de uitbreidingsmogelijkheden zijn en wat er eventueel vervangen of toegevoegd dient te worden om de computer weer geschikt te maken voor zijn taken.

Na dit onderzoek bespreken we of het mogelijk is de computer te upgraden, wat de kosten hiervan zijn en of de computer het nog wel waard is. Bepalend hierbij is de staat van de systeemkast en de mogelijkheden van het moederbord en processor.

Al je belangrijke bestanden zijn veilig

Wanneer je toch besluit de computer te laten upgraden door PC Hulp Gemert, zullen wij altijd een backup van je belangrijke bestanden maken zodat je na de upgrade weer volledig en zonder verlies van je belangrijke bestanden kunt genieten van de nieuwe computer of laptop.

Een upgrade doen wij altijd in onze werkplaats, gezien dan ook alle software moet worden geïnstalleerd en de data dient te worden overgezet.

Zorg ervoor dat je altijd een back-up (kopie) hebt van al je belangrijke bestanden!