Welke computer diensten levert PC Hulp Gemert?

Wij helpen je graag met al jouw problemen en wensen op het gebied van computers en laptops en aanverwante apparaten. Wij komen je persoonlijk thuis of op kantoor helpen, wanneer het jou het beste uitkomt. Ook in de avonduren en het weekend staan wij tot je beschikking.

Computer reparatie bij PC Hulp Gemert

Computer reparatie

Reparatie en vervanging van systeemcomponenten. Assemblage en gebruiksklaar maken van nieuwe systemen. Daarnaast doen wij aan schoonmaak en onderhoud om je computer weer in topconditie te brengen.

Laptop reparatie bij PC Hulp Gemert

Laptop reparatie

Reparatie en vervanging van bijvoorbeeld scherm, aansluitingen en scharnieren. Gebruiksklaar maken van nieuwe laptops. Daarnaast doen wij schoonmaak en onderhoud om je laptop weer in topconditie te brengen.

Computerhulp aan huis bij PC Hulp Gemert

Computerhulp aan huis

Ben je slecht ter been of heb je geen vervoer tot je beschikking, of wil je simpelweg niet over straat met je veel te zware en dure computer?
Dan bieden wij tevens de mogelijkheid voor computerhulp aan huis.

Computer reparatie bij PC Hulp Gemert

Computer onderhoud

De desktop, laptop of tablet zijn tegenwoordig onmisbare apparaten. Daarom is computeronderhoud nodig zodat deze apparaten optimaal kunnen blijven functioneren, snel en betrouwbaar blijven.

Laptop reparatie bij PC Hulp Gemert

Virus en malware verwijderen

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: een computer die tergend langzaam opstart, spam of storende reclame pop-ups tijdens het internetten. Dit kan betekenen dat je computer is geïnfecteerd met een virus of malware

Laptop reparatie bij PC Hulp Gemert

Netwerk/internet problemen

Reparatie en vervanging van bijvoorbeelad scherm, aansluitingen en scharnieren. Gebruiksklaar maken van nieuwe laptops. Daarnaast doen wij schoonmaak en onderhoud om je laptop weer in topconditie te brengen.

Laptop reparatie bij PC Hulp Gemert

Gebruiksklaar maken

Nieuw apparaat gekocht? Wij maken jouw nieuwe apparaat geheel gebruiksklaar. We helpen je bijvoorbeeld bij de installatie, stellen we randapparatuur in, geven we uitleg of een korte demonstratie van het apparaat.

Laptop reparatie bij PC Hulp Gemert

Maatwerk computer/laptop

Als je specifieke wensen heb omdat je jouw computer voor specialistisch werk wenst te gebruiken ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken computer systemen op maat voor iedereen die speciale eisen heeft.

COMPUTERPROBLEMEN ZIJN VERLEDEN TIJD!

Onze computerservice zal er voor zorgen dat je zo snel mogelijk weer kan werken met jouw computer.
Wij zijn ervan overtuigd dat wij je bij elk computerprobleem van dienst te kunnen zijn.