Bekijk hier alle diensten van PC Hulp Gemert

Diensten

Wij helpen je graag met al jouw problemen en wensen op het gebied van computers en laptops en aanverwante apparaten. Wij komen je persoonlijk thuis of op kantoor helpen, wanneer het jou het beste uitkomt.

Wij repareren alle merken computers en laptops, ook al is deze niet bij ons aangekocht. Wij zijn speciallisten op het gebied van Windows systemen, wij kunnen je dus niet helpen met Apple producten.

Wij bieden je een groot aantal diensten aan die wij voor je kunnen verzorgen. Ook in de avonduren en het weekend staan wij tot je beschikking. Maak snel een online afspraak of bel ons en wij lossen al je computerproblemen snel, vakkundig en betaalbaar op!

OF
OF

Bekijk hieronder al onze diensten voor je computer of laptop

Computer (desktop) reparatie bij PC-Hulp-Gemert

Computer reparatie

Is je computer stuk? PC Hulp Gemert repareert jouw computer snel en vakkundig! Wij repareren jouw computer tegen een vast uurtarief.

Lees meer

Laptop reparatie bij PC-Hulp-Gemert

Laptop reparatie

Gaat je laptop niet meer aan, loopt hij vast of heb je een ander laptop probleem? Wij repareren jouw laptop tegen een vaste uurtarief. Wij repareren alle merken!

Lees meer

Computerhulp aan huis bij PC Hulp Gemert

Computerhulp aan huis

Ben je slecht ter been of heb je geen vervoer tot je beschikking, of wil je niet over straat met je computer? Wij komen bij je aan huis om je probleem op te lossen.

Lees meer

Windows 10 (her) installatie bij PC Hulp Gemert

Windows laten (her)installleren

Nieuwe frisse start met Windows nodig? Voor een vast bedrag inclusief officiële licentie installeren wij Windows 10 voor je op jouw computer of laptop.

Lees meer

Trage laptop of computer sneller maken

Trage computer sneller maken

Is je computer erg traag? De reden dat je computer traag is kan verschillende factoren hebben. Wij maken jouw computer of laptop sneller.

Lees meer

Computer en Laptop APK bij PC Hulp Gemert

Computer APK

Heeft jouw computer of laptop kuren? Met een computer APK controleren wij of je systeem nog naar behoren werkt! Je krijgt van ons na goedkeuring een APK keurmerk.

Lees meer

Installatieservice bij PC Hulp Gemert

Installatie service

Wil je liever dat wij jouw aankoop bij je thuis komen aansluiten en installeren? PC Hulp Gemert biedt daarom een installatie pakket speciaal op maat voor jou aan.

Lees meer

Hulp op afstand bij PC Hulp Gemert, snel, gemakkelijk en veilig!

Hulp op afstand

Met hulp op afstand kunnen vele problemen worden opgelost. Een werkende internet verbinding is vereist voor hulp op afstand om de sessie te starten.

Lees meer

Virus laten verwijderen door PC Hulp Gemert

Virus laten verwijderen

Vermoedt je dat er een virus in jouw computer of laptop zit? Voor een vast bedrag verwijderen wij ransomware, virussen, en spyware van jouw systeem.

Lees meer

Back up laten maken door PC Hulp Gemert

Back-up laten maken

Een back-up laten maken van je bestanden? Zoek dan niet verder! Want wij zorgen dat je bestanden veilig zijn. Wij maken een back-up op USB of externe harde schijf.

Lees meer

(Game) Computer op maat laten maken door PC Hulp Gemert

Computer op maat

Wil je een computer systeem op maat laten bouwen? Computer voor dagelijkse taken, of een ultra game PC, wij bouwen een systeem speciaal naar jouw wensen!

Lees meer

SSD upgrade of harde schijf laten vervangen door PC Hulp Gemert

Harde schijf vervangen

Bij PC Hulp Gemert kun je jouw harde schijf, SSD of M2 schijf snel en vakkundig en professioneel laten vervangen. De prijs is afhankelijk van de montage.

Lees meer

Problemen met e-mail laten oplossen door PC Hulp Gemert

E-mail en Netwerk problemen

Heb je een problemen met je e-mail of internet, zowel bekabeld als WiFi? Wij van PC Hulp Gemert lossen al jouw netwerk problemen vakkundig en snel op!

Lees meer

Software laten installeren bij PC hulp Gemert

Software laten installeren

Wil je een softwarepakket laten installeren of updaten? Dan ben je op het goede adres, want wij kunnen je helpen met vrijwel elke softwarepakket incl. originele licentie.

Lees meer