diensten-computer-reparatie-PC-Hulp-Gemert

Computer reparatie

PC Hulp Gemert begrijpt dat een computer onderdeel is van ons dagelijkse leven en snappen dat het vervelend is wanneer deze niet goed werkt. Ons doel is om uitstekende computer reparatie te bieden zodat je snel weer verder kan. PC Hulp Gemert biedt snelle service voor een scherpe prijs. Meestal kunnen wij de computer dezelfde dag repareren. Als je de computer bij ons langs brengt is de diagnose gratis als je de computer laat repareren.

Heb je vragen over computer reparatie of kun je niet vinden wat je zoekt? Aarzel niet en neem dan direct contact met ons op. 

OF
OF

Met welke computer reparatie(s) helpen we je?

Wil je bijvoorbeeld een defect beeldscherm, toetsenbord, LCD-inverter of harddisk van een laptop of desktop vervangen? Wij kunnen al deze, en veel mee reparatie handelingen uit handen nemen.

Onze eigen reparatie service zal je te allen tijde snel van dienst kunnen zijn tegen aantrekkelijke tarieven. Je kunt bij ons terecht voor de volgende reparatie(s). Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

  • Upgraden van HDD naar SSD harde schijf (deze zijn 100% sneller dan de reguliere HDD’s)

  • Moederbord, processor en/of chipset repareren of vervangen.

  • Intern werkgeheugen uitbreiden of vervangen.

  • Harde schijf of drive (CD/DVD/BluRay) uitbreiden of vervangen.

  • Videokaart, geluidskaart en/of netwerkkaart repareren of vervangen.

  • Voeding repareren of vervangen

  • Koeler/ventilator reinigen of vervangen.

  • Windows 10 (her) installatie of upgrade

Computer reparatie bij PC Hulp Gemert

Wat zijn de kosten voor een reparatie?

De kosten voor het repareren van jouw computer kan per computer variëren, en is afhankelijk van wat het defect aan je computer is. Om die reden is het erg lastig voor elke reparatie een vaste prijs te vermelden.

Nadat wij jouw computer hebben onderzocht op eventuele defecte onderdeel of onderdelen, geven wij direct een geschatte prijsopgave van de reparatie, op deze manier heb je altijd een eerlijk en duidelijk beeld wat de eventuele kosten voor de reparatie zijn. Wel zo eerlijk toch?

OF
OF

Ophaal- en breng service

Je hebt ook de mogelijkheid om je apparaat te laten ophalen en terug te laten brengen. Wij halen het apparaat bij je op en brengen het na reparatie weer terug, ook sluiten wij het apparaat weer aan en geven wij, indien nodig, nog een korte instructie.

Als uit ons onderzoek blijkt dat de kosten van een reparatie of vervanging niet opwegen tegen de kosten van een nieuwe pc dan helpen wij u graag bij de aanschaf van een nieuwe of refurbished pc.

Bekijk ons werkgebied