Computerhulp aan huis – je hoeft de deur niet meer uit!

Als je computerproblemen hebt dan wil je dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Met onze service ‘computerhulp aan huis’ zorgen wij dat al je computerproblemen aan huis opgelost worden. We verhelpen niet alleen alle computerproblemen maar je hebt bij computerhulp aan huis tevens de mogelijkheid om direct antwoord te krijgen op al je computer vragen. Tevens kunnen wij je van dienst zijn bij het installeren en instellen van apparatuur en software, of het verzorgen van beveiliging en back-up van je apparatuur en bestanden.

Computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis of op kantoor

Computerhulp aan huis – wat kunnen we voor je doen?

Wij kunnen je van dienst zijn bij het installeren en instellen van apparatuur en software, of het verzorgen van beveiliging en back-up van je apparatuur en bestanden, maar ook met o.a.:

Maak online een afspraak of bel ons.
Afspraak maken
     Opent maandag om 8:30 uur

Wat kost computerhulp aan huis op op kantoor?

Hulp bij al je computerproblemen was nog nooit zo gemakkelijk. Bij ons vind je wat je zoekt. PC Hulp Gemert is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan je verwachtingen te voldoen. Hieronder tref je de kosten aan voor computerhulp aan huis of op kantoor.

Hulp op aan huis of kantoor
(binnen Gemert)

50,00/ uur
  • Geen voorrijkosten
  • Eerste uur € 50
  • Daarna € 12,50 per kwartier

Hulp op aan huis of kantoor
(buiten Gemert)

50,00/ uur
  • € 0.50 per gereden km
  • Eerste uur € 50
  • Daarna € 12,50 per kwartier
Kosten computerhulp aan huis of op kantoor

Werkgebied

PC Hulp Gemert is voornamelijk het meest actief in de gemeente Gemert, maar ook buiten Gemert zijn wij zeer actief en bieden wij iedereen de mogelijkheid gebruik te kunnen maken van computerhulp aan huis of kantoor. Wij kunnen je snel helpen met diverse computerproblemen. Je computer (PC) en/of laptop is altijd  in goede handen bij ons.

Bekijk ons werkgebied
Neem contact met ons op
Werkgebied computerhulp aan huis van PC Hulp Gemert