Herinstallatie

Als een computer een aantal jaren in gebruik is geweest is het meestal zo dat de snelheid van het apparaat sterk achteruit gaat. Ook kan het zo zijn dat er specifieke fouten in de Windows programmatuur zijn ontstaan door bijvoorbeeld een virus of een crash.

Om dit te kunnen verhelpen kunnen wij je computer volledig herinstalleren. De computer wordt hierbij helemaal gewist en het besturingssysteem wordt opnieuw geïnstalleerd. Hierbij installeren wij de nieuwste stuurprogramma’s voor je hardware en de meest recente updates van jouw software. Een nieuwe start dus!

Windows (opnieuw) installeren bij PC Hulp Gemert, professioneel met originele licentie!

Waarom een herinstallatie?

Na verloop van tijd raakt de computer vol met vervuiling, reclame en ongewenste meldingen. De computer wordt trager en het wordt steeds moeilijker om je werk te doen. Het simpelweg opschonen en verwijderen van programma’s is soms niet meer voldoende, omdat belangrijke systeembestanden zijn vervuild of beschadigd. De computer opnieuw installeren is de enige zekere methode om alle virussen en vervuiling te verwijderen en met een frisse start te beginnen!

Is uw computer traag? Geeft deze fouten? Overweeg dan om Windows (opnieuw) te laten installeren bij PC Hulp Gemert

Herinstallatie en de veiligheid van je bestanden

Voordat wij aan de slag gaan jou computer of laptop te voorzien van een ‘verse’ installatie van Microsoft Windows, adviseren wij je ten alle tijden te beschikken over een goede backup (kopie) van de voor jou belangrijke bestanden. Wij kunnen deze backu-up ook voor je maken en terugzetten na de herinstallatie, het gaat hier om de documenten, afbeeldingen, video’s, e-mails, adressen en favorieten van één gebruikersaccount.

Hoe zit dat met virussen, adware, ransomware of spyware?

Omdat bij een PC Hulp Gemert je computer volledig wordt schoongemaakt en opnieuw geïnstalleerd, zijn ook alle virussen en spyware van je computer verwijderd. De computer begint zogezegd met een schone lei. Door de installatie van goede antivirus software is de computer vanaf dat moment beveiligd tegen nieuwe virussen. Je kunt deze aanschaffen bij PC Hulp Gemert tegen een zeer voordelig tarief. Vraag naar de mogelijkheden!

Hoe lang duurt een herinstallatie?

De ervaring leert dat een computer opnieuw installeren meestal binnen 1 werkdag klaar is. In een enkel geval kan het een dag langer duren, maar het is ook mogelijk dat uw PC of laptop al binnen vier uur klaar is. Dat is afhankelijk van snelheid van uw computer of laptop. Neem hiervoor contact met ons op.

Licentiecode / productcode

Tijdens de (her) installatie va Windows wordt je gevraagd de productcode in te voeren. Wij maken uitsluitend gebruik van officiële (Windows) licentiecodes, dit betekend dat je verzekerd bent van een originele en legale Windows versie.

Back-up van je belangrijke bestanden

Zorg ervoor dat je altijd een back-up (kopie) hebt van al je belangrijke bestanden!, zoals bijvoorbeeld: documenten, afbeeldingen etc.