diensten-windows10-installatie-PC-Hulp-Gemert

Windows laten (her) installeren

Als een computer een aantal jaren in gebruik is geweest is het meestal zo dat de snelheid van het apparaat sterk achteruit gaat. Ook kan het zo zijn dat er specifieke fouten in de Windows programmatuur zijn ontstaan door bijvoorbeeld een virus of een crash.

Om dit te kunnen verhelpen kunnen wij je computer volledig voorzien van een herinstallatie van Windows. De computer wordt hierbij helemaal gewist en het besturingssysteem wordt opnieuw geïnstalleerd. Hierbij installeren wij de nieuwste stuurprogramma’s voor je hardware en de meest recente updates van jouw software.

Een verse installatie is een nieuwe start, je computer is weer helemaal up to date, vrij van virussen, ransomware, malware en/of spyware, je computer is dus weer lekker snel!

Licentiecode / productcode
Tijdens de (her) installatie van Windows wordt er gevraagd om de productcode in te voeren. Wij maken uitsluitend gebruik van officiële (Windows) licentiecodes, dit betekend dat je verzekerd bent van een originele en legale Windows versie.

Maak nu een afspraak

Waarom Windows laten (her) installeren?

Na verloop van tijd raakt de computer vol met vervuiling, reclame en ongewenste meldingen. De computer wordt trager en het wordt steeds moeilijker om je werk te doen. Het simpelweg opschonen en verwijderen van programma’s is soms niet meer voldoende, omdat belangrijke systeembestanden zijn vervuild of beschadigd. De computer opnieuw installeren (herinstallatie) is de enige zekere methode om alle virussen en vervuiling te verwijderen en met een frisse start te beginnen!

Altijd de nieuwste updates!

Wij zorgen ervoor dat alle instellingen goed staan en dat alle laatste updates worden uitgevoerd. Het gaat om updates en de werking van het besturingssysteem en van alle geïnstalleerde programma’s. Zo zijn wij er zeker van dat je computer of laptop weer helemaal up to date is na de (her)installatie.

Hoelang duurt een (her) installatie van Windows?

De ervaring leert dat een computer opnieuw installeren meestal binnen 1 werkdag klaar is. In een enkel geval kan het een dag langer duren, maar het is ook mogelijk dat je computer of laptop al binnen vier uur klaar is. Dat is afhankelijk van snelheid van het apparaat.

Wij maken altijd een back-up!

Voordat wij aan de slag gaan jou computer of laptop te voorzien van een ‘verse’ installatie van Microsoft Windows, maken wij een back-up (kopie) van de meest gangbare bestanden, het gaat hier om de documenten, afbeeldingen, video’s, e-mails, adressen en favorieten van één gebruikersaccount. Wij zetten deze back-up ook voor je terug na de (her)installatie.

Virus, spyware, malware en ransomware

Omdat bij een (her)installatie je computer volledig wordt schoongemaakt en opnieuw geïnstalleerd, zijn ook alle virussen en spyware van je computer verwijderd. De computer begint met een schone lei. Door de installatie van goede antivirus software is de computer vanaf dat moment beveiligd tegen nieuwe virussen.

Maak nu een afspraak
Windows laten (her) installeren