Hulp op afstand

Home > Diensten > Hulp op afstand

Ervaar het gemak van computerhulp op afstand

Sommige computerproblemen kunnen op afstand worden opgelost, hiervoor hoeven wij niet bij je thuis langs te komen. Wij lossen je computer problemen op vanuit  ons kantoor op.  Dit doet wij door via de internetverbinding je computer of laptop over te nemen, uiteraard alleen met jouw toestemming, zo kunnen we reiskosten uitsparen en je direct helpen.

Downloaden

Kies je besturingssysteem en download de software om gebruik te kunnen maken van hulp op afstand.

Download voor Windows

Download voor Apple

Download voor Chrome OS

Beveiligde verbinding

Met computerhulp op afstand maken wij een eenmalige beveiligde verbinding met je computer. Nadat een ICT expert je probleem vakkundig heeft opgelost, zal de verbinding zichtbaar worden verbroken. Zo heb je zelf altijd volledige controle over jou eigen computer.

Help, ik heb geen internet verbinding

Mocht je pc geen verbinding meer met het internet hebben dan bieden wij natuurlijk ook computerhulp op locatie aan.

Wat kost computerhulp op afstand?

Geen uurtarief

Normale telefoon kosten – Geen 0,90 cent per minuut nummer

Vast voordelig tarief

Slecht € 25,- per sessie. Geen abonnement en geen onverwachtse kosten

100% veilig

Altijd een beveiligde verbinding met je computer.

Hoe werkt computerhulp op afstand

Veel gestelde vragen

Om gebruik te maken van deze dienstverlening dien je de volgende handelingen te verrichten:

Stap 1: Neem contact met ons op of bel met: 06-422 666 12 voor het maken van een “Hulp op afstand” sessie.
Stap 2: Download TeamViewer Quicksupport  welke hieronder staat. (installatie is dus niet nodig).
Stap 3: Geef ons het getoonde ID en wachtwoord.
Stap 4: Wij hebben nu tijdelijk toegang tot je computer.

Na het downloaden van Teamviewer op je computer open je het programma. Je ziet dan onderstaand venster. Telefonisch geef je dan het ID en wachtwoord aan ons door, waarmee wij kunnen inloggen en computerhulp op afstand kunnen verlenen.

Computerhulp op afstand bij PC Hulp Gemert, inloggen verplicht!

Zodra wij verbinding hebben met je computer kun je live meekijken wat we doen. Nadat we klaar zijn zal dit aan je doorgeven worden. Je kunt hierna TeamViewer QuickSupport afsluiten waarmee automatisch de verbinding wordt verbroken. Indien je vaker gebruikt wilt maken van computerhulp op afstand, dien jede volgende keer opnieuw de bovenstaande stappen te volgen. TeamViewer Quick Support zal altijd automatisch een ander ID en wachtwoord gebruiken i.v.m. de privacy.

Voor het gebruik van TeamViewer is het aanschaffen van abonnement of licentie code niet nodig. TeamViewer is geheel gratis te gebruiken, wat wel zo prettig is.

Teamviewer is één van de marktleiders op het gebied van beheer en ondersteuning op afstand. De Teamviewer Quicksupport module is uitgerust met een aantal belangrijke veiligheidsmechanismen die ervoor zorgen dat je dit hulpmiddel zonder enig risico kunt gebruiken:

  • Willekeurige sessie nummers: De willekeurig geproduceerde sessienummers zorgen ervoor dat u enkel en alleen wordt verbonden met diegene waarmee u wenst te communiceren.
  • 256 bits encryptie: Elke verbinding wordt gecodeerd met een algoritme dat aan de SSL norm voldoet, namelijk het 256 bits AES algoritme.
  • Het verbreken van de verbinding is op elk ogenblik mogelijk, door een eenvoudige muisklik.
  • Beide deelnemers kunnen op elk ogenblik de verbinding verbreken door op het kruisje van het programma te klikken.

Tijdens de sessie zal er worden gewerkt op jou computer, alsof we bij je thuis of op kantoor zijn. Indien een bestand nodig is ter inzage dan zal dit vooraf door jou moeten worden bevestigd door op OK te klikken. Dit geldt ook voor bestanden die wij je toe willen zenden. Geen enkel bestand kan en zal worden gekopieerd zonder jou bevestiging.

Of we nu op locatie bij je zijn of de hulp bieden op afstand, in beide gevallen kunnen we alleen maar uw probleem verhelpen door mee te kijken op de computer en het probleem in te zien. Er zal meestal wel iets moeten worden gewijzigd / aangepast, om het probleem op de computer op te lossen.

Op het moment dat er een verbinding tot stand is gebracht zie wij hetzelfde als wat jij ziet op uw beeldscherm. Afhankelijk van het specifieke probleem zal er soms diep in uw systeem moeten worden gekeken, echter kijkt u telkens mee.

Daarbij blijf je altijd de volledige controle houden over je eigen computer of mobiele device. Je kunt er op vertrouwen dat alle informatie die gezien wordt op de computer niet zonder jou (expliciete) toestemming wordt gebruikt en dat wij zijn gebonden aan een zwijgplicht / beroepsgeheim.

Wanneer je gebruik wilt maken van Hulp op Afstand, dien je van te voeren een afspraak te maken. Dit kan zowel telefonisch als online.

Onze service; Hulp op afstand bedraagt per 1 januari 2019 slechts € 29,95 per sessie. Een sessie kan maximaal 1,5 uur duren, daarna wordt de verbinding automatisch gesloten en hebben wij geen controle meer over jou computer of laptop.

Om onze klanten tevreden te houden bieden wij hulp op afstand GRATIS aan voor diegene die bij ons in de werkplaats zijn geweest voor reparatie, onderhoud of andere diensten die wij aanbieden.