Installatieservice bij PC Hulp Gemert

Installatie service voor je computer of laptop

Heb je net een nieuwe of refurbished computer of laptop aangeschaft, kom je er achter dat er nog veel werk te doen is omdat je nog je favoriete programma’s wilt installeren, of omdat je nog veel instellingen moet doen, of je belangrijke bestanden nog moet overzetten etc. Dit kan een tijdrovend klusje zijn, en wij begrijpen dat je je liever bezighoud met bijvoorbeeld ondernemen, lekker vissen aan de waterkant of gewoon omdat je er geen zin in hebt. Om die reden bieden wij je de mogelijk om gebruik te maken van onze installatieservice.

Met onze installatieservice ben je verzekerd dat je snel en zonder zorgen gebruik kunt maken van je nieuwe of refurbished computer of laptop!

Maak nu een afspraak

De voorbereiding

Voor we beginnen met de installatiehulp willen we je vragen alvast wat dingen voor te bereiden, dit zorgt er voor dat de installatiehulp soepel en snel zal verlopen.

 • Leg van tevoren alle wachtwoorden en inloggegevens klaar van alle belangrijke accounts die overgezet moet worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je WIFI wachtwoord en het wachtwoord voor je e-mail.
 • Gebruik je bepaalde software en moet deze geïnstalleerd worden? Maak hier dan een lijstje van inclusief evt. benodigde inloggegevens en/of licenties.
 • Als er data overgezet moet worden: Zet je oude computer of laptop klaar en aan
 • Maak een lijstje met welke data er overgezet moet worden van de oude laptop/computer. Het is goed om te weten dat het overzetten van data langer kan duren als je veel data hebt. Wanneer dit niet binnen de tijdsperiode lukt kan de afspraak verlengd worden. Wij beoordelen dit aan het begin van de installatiehulp.

Heb je aanvullende vragen of wensen? Neem contact met ons op en wij helpen je vanzelfsprekend graag.

Maak nu een afspraak

Installatieservice laptop of computer

Wat kunnen wij doen tijdens onze installatieservice

Met onze installatieservice maken wij  jouw nieuwe apparaat gebruiksklaar zodat je sneller en eenvoudiger plezier van jouw aankoop hebt. Afhankelijk van je wensen helpen we bijvoorbeeld bij de installatie, stellen we randapparatuur in, geven we uitleg of een korte demonstratie van het apparaat. Handig als je zo snel mogelijk gebruik wil maken van jouw aankoop! Bekijk de voordelen van onze installatieservice.

Maak nu een afspraak

Voordelen installatieservice

 • Binnen 1 werkdag klaar voor gebruik.

 • Altijd een originele licentie van Windows

 • Altijd de meest recente update van Windows

 • Wij maken altijd een backup van je belangrijke bestanden

 • Heb je al een backup, geen probleem!

 • E-mail adressen worden ingesteld

 • Software als chrome etc. worden standaard geïnstalleerd

 • Aangekochte softwarepakket(ten)? Geen probleem!

 • Wij verwijderen Bloatware

 • 3 maanden garantie op onze installatieservice

Wij horen het (te) vaak…

Wij horen het (te) vaak van onze klanten; “Mijn handige buurman/buurjongen heeft mijn nieuwe computer of laptop voor mij geïnstalleerd en geconfigureerd, maar ik krijg nu na nog geen maand te werken vervelende foutmeldingen, nu weet ik niet waar ik het zoeken moet, want mijn buurman/buurjongen heeft geen tijd meer om mij te helpen met mijn nieuwe computer”

Niet iets waar je op zit te wachten na je dure aankoop toch? Daarom bieden wij je de installatieservice, zodat je verzekerd bent dat je nieuwe of refurbished computer of laptop professioneel wordt geïnstalleerd en geconfigureerd. Zo heb je veel langer plezier van je nieuwe aankoop! Wij zetten de voordelen van onze installatieservice voor je op een rijtje: