Software laten installeren bij PC hulp Gemert

Software laten installeren

Heb je een software pakket aangeschaft maar je weet niet hoe je de software moet installeren en updaten? Geen probleem bij ons kun je jouw software laten installeren. Wij installeren alle soorten software voor je gewoon bij je thuis. Daarnaast kunnen wij ook je printer aansluiten en installeren zowel kabel als een draadloos netwerk.

Wil je jouw softwarepakket laten installeren door ons, of wil je een originele en legale licentiecode aanschaffen? Wij helpen je graag!

Bel ons tijdens onze openingstijden of neem contact met ons op via ons contactformulier voor de mogelijkheden.

OF
OF

Wij leveren software licenties / product codes voor o.a.:

Wij kunnen voor elk softwarepakket de licentiesleutel/product code leveren, neem daarvoor contact met ons op.

Alleen originele software licenties

Wij leveren alleen originele licentie/product codes voor alle softwarepakketten. Zo weet je dat je veilig gebruik kunt maken van de software. Je ontvangt van de makers van het pakket updates en dat is in deze tijd erg prettig. Niets geen gedoe met valse en illegale codes, programma’s zoals bijvoorbeeld een Keygen etc. deze brengen alleen maar ellende met zich mee zoals bijvoorbeeld een virus of ransomware, daarom kiezen wij ervoor om gebruik te maken van originele en legale licentiecodes ook wel product codes genoemd om je softwarepakket te activeren.

Wat is een licentiecode/productcode?

Een productcode is een uniek nummer dat naar 1 specifiek product verwijst. In het Engels wordt het ook wel SKU genoemd, als afkorting van Stock Keeping Unit. Er is geen standaard manier voor het maken van productcodes. Je mag dus helemaal zelf weten hoe je jouw productcodes opbouwt. Maar het is belangrijk hier van te voren goed over na te denken, omdat het wijzigen van de codes voor onduidelijkheid zorgt.

Productcodes voorkomen verwarring

Een productcode of SKU verwijst altijd maar naar 1 product, zo voorkom je verwarring. Eén product is bijvoorbeeld een “Hema dames t-shirt blauw L”. Zoals je ziet omvat dit ook alle opties zoals maat en kleur. Een klant moet een productcode kunnen bestellen, waarna jij geen extra vragen meer hoeft te stellen maar gelijk weet welk product bedoeld wordt.

Gebruik productcodes van de fabrikant

Koop je producten in en hebben ze al eenduidige productcodes, dan is het vaak makkelijk om deze codes van de fabrikant over te nemen. Je hoeft er dan zelf niet over na te denken en de productcodes staan al op de verpakking. Ook is het makkelijk met inkopen doen.

OF
OF
Software laten installeren