diensten-virus-waarschuwing-PC-Hulp-Gemert

Virus verwijderen

Het is bijna iedereen wel eens overkomen: een virus op de computer. Dit veroorzaakt doorgaans nogal wat problemen en kan gevaar opleveren voor jou privacy! De computer wordt heel traag, internet werkt niet meer prettig, je bestanden raken corrupt of worden zelfs verwijderd of je persoonlijke gegevens worden naar het internet verstuurd.

Wij hebben verschillende professionele tools om je computer te scannen om in eerste instantie te bepalen welke virussen er aanwezig zijn. Vervolgens zullen wij gerichte acties uitvoeren voor de aanwezige virussen.

Daarna voeren wij nog enkele uitgebreide virus en malware scans uit om er zeker van te zijn dat je computer weer helemaal schoon is.

Tot slot werken wij je Windows, software en je eventueel aanwezige antivirus scanner helemaal bij.

OF
OF

Investeer in een goed anti virus pakket!

Computer virussen nemen elk jaar in rap tempo toe. Je computer uitrusten met een goede antivirus scanner is daarom ook geen overbodige luxe! Wij adviseren om gebruik te maken van GDATA Internet Security, welke al 1 meer dan 10 jaar op rij als beste getest door de consumentenbond. Een licentie kost maar € 39,0 per jaar en is bij ons te verkrijgen,

Maar.. Ook al heb je een goede virusscanner op de computer geïnstalleerd staan, je loopt tegenwoordig steeds meer risico een vervelend virus op te lopen. De laatste tijd zijn er veel hardnekkige virussen en Trojaanse paarden in omloop.

OF
OF