Wij lossen al je email en e-mail problemen op

Komen de verzonden mailtjes niet aan? Of krijg je juist geen emails meer binnen? Dit is onhandig en erg vervelend. Wij staan snel voor je klaar om problemen met email te verhelpen. Samen bekijken we naar de problemen met je email. Dit doen we altijd op een rustige manier. Allereerst kijken we naar de reden van het probleem, daarna proberen we de mailproblemen zo goed mogelijk te herstellen.

E-mail of email problemen zijn snel opgelost bij PC hulp Gemert

Vaak worden verkeerde instellingen gebruikt

Verkeerde instellingen van je e-mailprogramma kunnen een oorzaak zijn van verschillende problemen met email. Ook kan een virus de aanstichter zijn. Het antivirusprogramma zelf kan ook problemen met mailen veroorzaken, deze kan mailtjes tegenhouden. Veilig internetten is dus van groot belang.

Stap voor stap nemen we het proces door en kijken we hoe de problemen met email kunnen worden opgelost.  Aan het einde van de afspraak is dan niet alleen je computer  of laptop weer helemaal snel en up-to-date, ook weet je in het vervolg hoe je zelf bepaalde computerproblemen oplost.

Andere oorzaken van e-mail problemen

Soms zijn er andere oorzaken: je gebruikt de mailserver van de verkeerde provider of het e-mailadres staat op één van de zwarte lijsten tegen spam. Ook kan het zijn dat bijlagen van de e-mail worden geweigerd. Wij lossen al dit soort problemen moeiteloos voor je op, en dat allemaal aan huis zodat je niet speciaal de deur uit hoeft. Wel zo makkelijk!