Een PC of een speciale Game laptop is voor veel mensen het ideale platform om op te gamen. Dat is onder andere omdat games vaak veel goedkoper zijn, en omdat je op de PC meer vrijheid hebt qua de games die je speelt. Daarnaast heb je natuurlijk een toetsenbord en muis om mee te spelen, wat vele mensen fijner vinden dan een controller.

Maar het kopen van een gaming laptop kan best lastig zijn. Een goede gaming laptop kopen kun je alleen doen als je weet wat u nodig heeft. Ga je spellen spelen die heel zwaar zijn op de grafische kaart? Heb je dan misschien meer RAM nodig? Wij beantwoorden een aantal vragen over onze Game laptops op deze pagina!

Wat is een gaming laptop?

Laptops komen in veel verschillende soorten en maten, en iedere laptop heeft een specifiek doeleinde waar hij voor gemaakt is. Zo zijn sommige laptops gemaakt om foto’s te bewerken en hebben ze een groot, helder scherm. Andere laptops hebben een touchscreen om schoolwerk makkelijker te kunnen doen. En gaming laptops leveren altijd krachtige prestaties door de hoogwaardige hardware-elementen die er in zitten. Vaak zijn gaming laptops wat dikker dan conventionele laptops en hebben ze een andere toetsenbord lay-out.

Wat is een goede gaming laptop?

Dat hangt er van af wat voor games je op de laptop gaat spelen! Als je alleen houdt van minder prestatie gerichte games zoals Minecraft, Fortnite of CS:GO, dan hoef je niet per se een hele krachtige laptop te kopen. Zwaardere games, zoals Battlefield of Call of Duty, vereisen echter wel wat meer rekenkracht van de processor en videokaart. Om zeker te weten of de PC of laptop die je op het oog heeft krachtig genoeg zal zijn, kun je op websites als deze checken of gaming laptops jouw games ondersteunen.

Wat is de beste gaming laptop voor mij?

Naast dat de gaming laptop krachtig genoeg is voor de games die je wilt spelen, kun je natuurlijk ook nog een paar persoonlijke voorkeuren hebben. Zo kun je kiezen voor toetsenbordverlichting, de lay-out van de mousepad en de kleuren van de laptop. Een goede game laptop heeft vaak ook nog wat extra features, zoals muziekbedieningsknoppen waardoor je  tijdens het gamen niet meer naar een ander venster hoeft om een nummer over te slaan.

Wat is een goede betaalbare gaming laptop?

Een krachtige gaming laptop kan soms best veel geld kosten. Het is daarom ook verstandig om te kijken naar goedkopere alternatieven, zoals refurbished gaming laptops. Een refurbished laptop kopen kan voordelig zijn voor jouw als consument, omdat je dezelfde laptop krijgt voor een aanzienlijk lagere prijs – maar toch met de garantie en service waar je op rekent als je een gaming laptop koopt. Onze goedkope gaming laptops worden voor verkoop uitgebreid gecontroleerd, getest en gereinigd. Zo weten we zeker dat je een laptop krijgt die niet alleen veel goedkoper is, maar waar gewoon helemaal niets aan mankeert!

Waar kun je een game laptop kopen?

Een goedkope gaming laptop kopen doe je bij PC Hulp Gemert! Je kunt bij ons altijd rekenen op een jaar garantie, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je een defect product koopt. Doordat wij alles uitgebreid testen kunnen we deze garantie zonder problemen aan je meegeven, en mocht er toch iets niet in de haak zijn leveren we altijd de best mogelijke reparatieservice. Koop dus nu een refurbished of nieuwe game laptop bij PC Hulp Gemert, voor de beste prijzen en de allerbeste service! Heb je specifieke wensen, omdat je speciale spellen wilt spelen etc.? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Meld je aan voor onze GRATIS nieuwsbrief!

Sluit je óók aan bij 57 abonnees en ontvang elke maand originele én handige tips en trucs voor een beter computerleven in je inbox!

Wij respecteren je mailbox en sturen daarom alleen een nieuwsbrief als we daadwerkelijk wat te melden hebben! Lees ons privacybeleid voor meer info.