Over ons

Home > PC Hulp Gemert: Over ons

Wie zijn we en wat doen we

Nadat wij jarenlange ervaring in de ICT hebben opgebouwd met ons eigen bedrijf, gespitst op webhosting, domeinregistratie, serverbeheer, onderhoud etc., wilde wij iets anders betekenen voor onze samenleving. Na een lange zoektocht, zijn wij in 2013, gestart om PC Hulp Gemert op te zetten, met als doel om iedereen, jong of oud, particulieren of bedrijven te gaan helpen met zijn of haar computerproblemen.

Met de vergrijzing in Nederland merkte wij al snel dat er behoefte was om iemand aan huis of kantoor te laten komen om computerproblemen op te lossen, Windows te herstellen of andere veelvoorkomende problemen op te lossen.

Wat doen wij?

Wij bieden deskundige computerhulp aan huis of op kantoor, adviseren wij je graag over de werking van je computer of laptop of over de aanschaf van nieuwe of gebruikte computers of laptops. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij reparaties, onderhoud en andere werkzaamheden kunnen uitvoeren. Onze werkplaats is uitsluitend te bezoeken na het maken van een afspraak. Je kunt ook direct contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Computer hardware

Wij kunnen (bijna) alle onderdelen, zoals b.v.: hardeschijven, SSD schijven, RAM geheugen, Moederborden, Videokaarten etc. leveren tegen een aantrekkelijk tarief. Omdat het aanbod bij onze leverancier(s) zo groot is, hebben wij besloten geen voorraad te hebben in onze werkplaats. Wij werken On The Fly, dit betekent dat wij je bestelling pas gereed maken op het moment dat het daadwerkelijk nodig is. Een bestelling bij onze leverancier(s) duurt doorgaans 1 werkdag, met uitzonderingen daar gelaten. Op deze manier zijn wij er zeker van dat je altijd een actuele prijsindicatie van ons krijgt. Neem contact met ons voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Software licenties

Wij werken uitsluitend met originele en officiële licenties voor bijvoorbeeld: Windows, Office, Antivirus, Photoshop etc. Wij kunnen deze licenties tegen een aantrekkelijk tarief voor je leveren. Het leveren van alle licenties kan al binnen een paar uur geregeld zijn.

Neem contact met ons op als je een nieuwe licentie voor bijvoorbeeld: Windows, Office, Antivirus, Photoshop etc. wilt aanschaffen.

Computer accessoires

Wij kunnen naast computer hardware, ook alle accessoires voor je bestellen bij onze leverancier(s).
Je moet dan denken aan: Laptop accu’s, Laptop adapters, Toetsenborden, Muizen, Laptop toetsenborden, Laptop schermen etc.

Ook hiervoor geldt:
Het assortiment bij onze leverancier(s) is groot en worden alle accessoires door ons besteld op het moment dat je het nodig hebt, dit scheelt niet alleen kosten, maar zo heb je direct een actueel prijs indicatie. Een bestelling duurt doorgaans 1 werkdag, met uitzonderingen daargelaten.

Je eigen website, goed verzorgd door ons

Naast het verhelpen van alle computer problemen, bouwen, onderhouden en hosten wij websites, webshops en webapplicaties. Door goed te communiceren met onze klanten zijn wij in staat om ideeën van de klant om te bouwen naar werkelijke resultaten.

Bij het bouwen van onze websites maken wij gebruik van WordPress, Joomla of andere CMS systemen. Ook maken we veelvuldig  gebruik van de volgende technieken:  XHTML, HTML5, CSS, JavaScript, MySQL en PHP.

Webhosting & Domeinregistratie

Wij koppelen je eigen domeinnaam zoals bv: jedomeinnaam.nl, aan een hostingpakket op onze server omgeving en zorgen voor alle updates en onderhoud van je website. De webruimte die je hiervoor nodig hebt wordt geheel door ons verzorgd en onderhouden, zo heb je helemaal geen omkijken naar je website. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Wil je meer informatie over het laten bouwen van je eigen website met webruimte (hosting) en domeinnaam? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom wij?

  • Ruim 30 jaar ervaring in de ICT

  • Een afspraak maken kan ook online

  • Vandaag brengen, morgen klaar!

  • Eigen werkplaats

  • GRATIS haal -en breng service

  • Eerlijke en voordelige prijzen

  • Professionele diagnose

  • Gecertificeerd duurzaam hersteller

  • Altijd eerlijk advies

De missie van PC Hulp Gemert is om iedereen die in het bezit is van een computer of laptop op een snelle, makkelijke en vriendelijke wijze te helpen met zijn of haar computerproblemen. Of het nu gaat om een grote storing, het herstellen van Windows of het leveren van hardware, software, nieuwe of gebruikte laptops, je bent bij PC Hulp Gemert altijd aan het juiste adres!

In de loop van de jaren hebben wij menig klant tot volle tevredenheid kunnen helpen met het repareren, herstellen en onderhouden van zijn of haar computer of laptop. Wij gaan pas weg wanneer alles werkt en jij tevreden bent. Wij bieden ondersteuning aan van maandag t/m zondag.

De kracht van PC Hulp Gemert is de succesvolle koppeling van vakkennis met betrokkenheid en inlevingsvermogen. Door een persoonlijke band op te bouwen met haar klanten, is PC Hulp Gemert op de hoogte van hun behoeften en wensen en kan daardoor beter adviseren in producten en diensten. Met name de servicegerichte instelling, de persoonlijke aandacht en de goede prijs-kwaliteitsverhouding dragen ertoe bij dat PC Hulp Gemert nog dagelijks actief is voor opdrachtgevers van het eerste uur.

Meer over ons