Algemene Voorwaarden van PC Hulp Gemert

Goede algemene voorwaarden zijn belangrijk voor U als klant en voor ons als PC Hulp Gemert (hierna “PC Hulp Gemert” of “wij”). Niet alleen de overheid creëert regels om de veiligheid van uw aankoop te waarborgen. Ook wij als PC Hulp Gemert stellen u graag op de hoogte van onze voorwaarden. Door het akkoord gaan met de algemene voorwaarden, is er een overeenkomst tussen ons en u als klant tot stand gekomen.

Algemene voorwaarden worden vaak terecht gezien als ‘moeilijke kleine lettertjes’. Daarom proberen wij in onze voorwaarden in begrijpelijke taal te spreken over zaken als prijs, levertijd, tijdstip van betaling en hetgeen precies wordt geleverd. PC Hulp Gemert hanteert duidelijke en consumentvriendelijke algemene voorwaarden.

Download onze Algemene Voorwaarden

Er dient geen misbruik gemaakt te worden van deze site of de gegevens die erop staan. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die is geleden aan verzonden producten zonder verzekering. Het is uw eigen verantwoordelijkheid, dat bij een reparatie van uw laptop of pc belangrijke gegevens verloren kunnen gaan.

We doen ons best naar eer en geweten te handelen. Heeft u een probleem, of komt u ergens niet uit dan kunt u altijd bij ons terecht. Ook als het een probleem betreft buiten de garantie doen we ons best om er toch samen uit te komen.

De pagina’s, teksten en foto’s zijn onder voorbehoud van drukfouten en kunnen afwijken van de realiteit. We doen ons best om alles zo juist mogelijk aan/weer te geven en de producten zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Maar voordat u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden, verzoeken wij u vriendelijk de voorwaarden aandachtig door te nemen en kennis te nemen van onze werkwijze. Dit kan vervelende situaties voorkomen! Indien u vragen heeft over onze voorwaarden, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Aanvullende voorwaarden: Back-up van data

Onverwachte mankementen kunnen zich voordoen bij alle gebruiksvoorwerpen, of het nu gaat een om een auto, een wasmachine of een computer. Iedere computergebruiker moet erop bedacht zijn dat een mankement bij een computer het verlies van data (zoals tekst- en fotobestanden) kan betekenen. Daarom behoort het regelmatig maken van een back-up van databestanden tot de normale voorzorgsmaatregelen die iedere computergebruiker hoort te nemen. Op die manier kan schade zoveel mogelijk worden beperkt wanneer de computer het onverhoopt laat afweten.

Houd er altijd rekening mee dat de aard van een reparatie met zich kan meebrengen dat data verloren gaat, bijvoorbeeld wanneer het noodzakelijk is opnieuw te formatteren om de computer weer in orde te brengen. In een dergelijke situatie kan de reparateur niet worden verweten dat er data verloren is gegaan.

Retourbeleid in het kort

Retouren is mogelijk binnen 2 weken na uw aankoop en alleen als het product in dezelfde staat verkeerd als bij aankoop. Het retourbeleid is altijd met vooraf overleg. De voorwaarden die daar aan vast zitten zijn als volgt:

  • Het product dient bij ons gekocht te zijn en in dezelfde status als bij aanschaf te verkeren.
  • Ons retour beleid is ook niet van toepassing als het gaat om een geseald product in doos, mits vooraf besproken.
  • Wij vinden het belangrijk dat onze klant volledig tevreden is.

Maar om misbruik van het retourbeleid te voorkomen zijn de eventuele verzendkosten voor het retour zenden altijd voor de klant. Het volledige orderbedrag inclusief de eventuele verzend en verpakkosten zullen dan worden vergoed. Na ontvangst in goede orde zal het bedrag binnen 14 dagen op uw rekening staan.

Annulering van afspraak

Je kunt een afspraak annuleren, mits je dit tenminste één (1) werkdag of 24 uur van tevoren doet, of online via je persoonlijke afspraken omgeving. De annulering is dan in de meeste gevallen kosteloos, tenzij er al kosten zijn gemaakt, bijvoorbeeld omdat er speciaal producten zijn besteld om de reparatie uit te kunnen voeren. Het niet nakomen van deze voorwaarden kan leiden tot een eventuele sanctie. PC Hulp Gemert is gemachtigd deze sanctie naar eigen inzicht op te leggen.

Download hier de Algemene Voorwaarden van PC Hulp Gemert.

Download onze Algemene Voorwaarden

Je kunt dit document lezen met een programma als Acrobate Reader. Indien je dit nog niet op de computer hebt geïnstalleerd, kun je hieronder Adobe Reader downloaden en installeren.

Adobe Reader downloaden om de algemene voorwaarden van PC Hulp Gemert te kunnen lezen.

  Contactgegevens

  Bezoek uitsluitend volgens afspraak

  06-422 666 12

Openingstijden worden geladen...

  WhatsApp ons - 7 dagen per week

  support@pchulpgemert.nl

  Openingstijden

Openingstijden worden geladen...

Waar kunnen we je mee helpen? Neem contact met ons via het contactformulier, WhatApp, email of telefonisch. Wij helpen je graag!