Reviews PC Hulp Gemert

Hebben wij je ook naar alle tevredenheid kunnen helpen met je computerprobleem? Zou je ons dan willen beoordelen doormiddel van het schrijven van een review? Onze toekomstige klanten en wij zelf zijn erg benieuwd of je tevreden bent over onze service. Heb je nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons zodat we je kunnen helpen.

Wil je zelf een review, beoordeling of ervaring over ons schrijven, klik dan op de oranje knop hieronder.

Schrijf een Google beoordeling

 • Avatar Natsja Mulder ★★★★★ 5 maanden geleden
  Mijn computer van HP deed helemaal niets meer. Nadat ik PC Hulp Gemert om raad vroeg, kon ik al snel bij hen terecht. Helaas was de harde schijf defect … Lees meer en ze hebben bij PC hulp Gemert een nieuwe erin gezet, zo een SSD, hierna werkte mijn computer weer goed en snel! Ik ben heel vriendelijk en perfect geholpen. Echt een aanrader!
 • Avatar Gerry Klokgieters ★★★★★ 4 maanden geleden
  Het perfect bedrijf komt afspraken na kan je zeker contact opnemen is gewoon goed
 • Avatar Rene Michels ★★★★★ 5 maanden geleden
  Mijn ervaring met PC Hulp Gemert is een goede service en shper helpvol. Komt afspraak netjes na, en zelfs de nazorg is sper. Een echte aanrader!
 • Avatar Arjan Jeurgens ★★★★ 5 maanden geleden
  Snelle reactie op je aanvraag via de mail, geeft duidelijk aan wat hij gaat doen bij een reparatie, en wat de mogelijke risico's zijn. Prettige no … Lees meer nonsens benadering, en in mijn geval klaar terwijl u wacht. Kortom zeer tevreden!
 • Avatar Hans van den Berg ★★★★★ 5 maanden geleden
  PC Hulp Gemert is een begrip in Gemert en omstreken.Jarenlange kennis en ervaring opgebouwd in het oplossen van alle PC problemen.Je wordt altijd vriendelijk … Lees meer en correct geholpen.Oftewel een aanrader bij het oplossen van PC / Laptop problemen.
 • Avatar DataScience ☆☆☆☆ een jaar geleden
  Hele slechte ervaringen; maakte zelfs iets kapot aan mijn bij de reperatie aan een andere issue, en ontkende later dat hij het had gedaan.
  Geen zaken
  … Lees meer doen met deze oplichter, en deze man heeft ook een lesje in marketing nodig (het heet 'lifetime customer value').

Bekijk alle beoordelingen

Klantervaringen of wel reviews van PC Hulp Gemert