Project omschrijving

De website van PC Hulp Gemert is volledig ontworpen en uitgevoerd door PC Hulp Gemert. PC Hulp Gemert houdt zich voornamelijk bezig met het onderhoud en reparaties aan computers en laptops. Met 30+ jaar ervaring op het gebied van de ICT zijn er al heel wat problemen succesvol opgelost. PC Hulp Gemert maakt ook websites in WordPress voornamelijk in combinatie met het Avada thema, maar ook met andere thema’s kunnen websites gemaakt worden.

De website is gemaakt in WordPress in combinatie met het WordPress thema ‘Avada‘. Om de website optimaal te laten werken maakt deze gebruik van diverse WordPress Plugins. De SEO teksten optimalisatie is tot stand gekomen door middel van de Rank Math plugin. De website voldoet aan alle huidige standaarden, 100% responsive en is veilig (SSL certificaat).

Ga hier naar de website van PC Hulp Gemert. Ben je een nieuw bedrijf begonnen en wil je onderneming online zichtbaar maken en heb je hierbij hulp nodig? Kortom wil je een nieuwe website of logo? neem dan contact op met PC Hulp Gemert voor meer informatie.

Wil jij net zoals PC Hulp Gemert ook een (ver)nieuw(d)e website?

Neem dan contact op via whatsapp of email ons: support@pchulpgemert.nl