WordPress webdesign van A tot Z!

Er moet een nieuwe website komen. Zelf maken is geen optie, er is genoeg werk. Naast onze reguliere diensten maken wij al jaren WordPress websites die onze klanten resultaat opleveren. Maak kennis met onze werkwijze of vraag direct een offerte aan.

Een website hoort voor je te werken
Een website is meer dan een paar pagina’s online met je bedrijfsprofiel en je aanbod. De website moet voor je werken: nieuwe contacten opleveren, offerte-aanvragen of zelfs directe verkopen in geval van een WooCommerce webshop. Een flitsend ontwerp maken kan iedere webdesigner. Wij zorgen naast een passend design voor goede techniek en het inrichten van je website zodat bezoekers ook klant worden.

Eenvoudig zelf je website beheren
Dankzij WordPress maak je in een handomdraai nieuwe pagina’s of blogartikelen. En voor wijzigingen hoef je ook niet te wachten tot een webbureau het voor je aanpast. Inloggen, maken of wijzigen, publiceren en klaar. Ideaal. Mocht je er zelf niet uit kunnen komen of er geen tijd voor hebben dan bieden wij de mogelijkheid voor een onderhoudsabonnement.

ontdek wordpress

Website laten maken door PC Hulp Gemert met WordPress en het AVADA thema

Website laten maken door PC Hulp Gemert met WordPress en het AVADA thema

Responsive website laten maken

Eenvoudig gezegd betekent “responsive website” dat de website zich aanpast aan het scherm waarmee de bezoeker jouw website bekijkt. Dat kan bijvoorbeeld op zijn computer (desktop), of op een tablet of op zijn mobiele telefoon. De website blijft hetzelfde, alleen de layout wijzigt met de resolutie van het beeldscherm. Op deze manier blijft de gebruikerservaring optimaal: de teksten zijn goed te lezen en alles staat juist weergegeven.

Het is erg belangrijk dat jouw website responsive is.

Niet alleen vanwege de prettige gebruikerservaring, maar de meeste bezoekers gebruiken hun smartphone. Bovendien is het noodzakelijk voor een goede vindbaarheid, krijg je meer conversie op je website en verhoog je het vertrouwen bij jouw gebruikers. Wij zorgen er altijd voor dat jouw website responsive is!

Offerte aanvragen

Zij gingen je allemaal voor!

Een kleine greep uit de prachtige websites die we onlangs hebben opgeleverd.

Bekijk onze portfolio