Wordpress webdesign door PC Hulp Gemert

Één heldere oplossing voor het maken van je WordPress website!

In tegenstelling tot andere webdesign bureaus, welke je verschillende pakketten aanbieden om je WordPress website te laten maken, doen wij niet aan keuzestress, daarom hebben wij gekozen om enkel met AVADA thema te werken, om je wordpress website of Webshop te laten maken.

Vertel me meer!

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen, onderhouden en verder kunt laten groeien. Het is enorm populair en dat is niet voor niets! Ongeveer 30% van alle websites ter wereld draait op WordPress.

Vanwege de grote toegankelijkheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn de mogelijkheden enorm. In het beheerdersgedeelte kun je eenvoudig pagina’s aanmaken, teksten en foto’s toevoegen, plugins uploaden etc. WordPress kun je eigenlijk zien als de machine achter de website.

Een thema (template) zorgt voor de vormgeving van de website, dus hoe het er aan de voorkant uit komt te zien. Zowel WordPress, de templates en de plugins zijn continue in ontwikkeling. Er komen regelmatig nieuwe producten op de markt zodat er altijd functies zijn die precies bij jouw bedrijf en het doel van jouw website passen.

De voordelen van WordPress

Wij werken al jaren met WORDPRESS en zijn er nog steeds van overtuigd dat dit een hele goede keuze is. Hieronder 5 redenen waarom wij voor WordPress kiezen.

WORDPRESS websites scoren goed in zoekmachines

WordPress websites zijn van zichzelf SEO geoptimaliseerd en doen het dan ook goed in Google, of zijn in ieder geval in staat dat te doen. Een goede score in Google is natuurlijk afhankelijk van veel verschillende factoren, dus niet alleen van het feit of je nou wel of geen WordPress gebruikt. Maar WordPress werkt je op dit vlak in ieder geval niet tegen en met de plugin van Rank Math kan je eenvoudig nog betere resultaten boeken.

WORDPRESS is een website met BLOG

Met bloggen kan je je deskundigheid laten zien en interactie creëren met je doelgroep, want onder ieder blogbericht kunnen bezoekers een reactie achterlaten. Er is bovendien een kans dat je blogartikelen gedeeld gaan worden op social media, waardoor er meer bezoekers op je website terecht zullen komen. Een weblog kan ook gebruikt worden voor het tonen van nieuwsberichten, beursdeelnames, persberichten etc.

WORDPRESS is eenvoudig in gebruik

Van alle systemen die wij de afgelopen jaren langs heb zien komen is WordPress veruit het eenvoudigst in het gebruik. Je plaatst eenvoudig teksten, foto’s, documenten of video’s op je website. Je kunt in een handomdraai nieuwe webpagina’s aanmaken en in het menu plaatsen.

WORDPRESS is makkelijk uit te breiden met plugins

Er zijn enorm veel gratis en betaalde plugins voor handen, waarmee je je WordPress website een enorme boost kunt geven. Zo zijn er plugins voor contactformulieren, SEO, social media, antispam en nog veel meer…

WORDPRESS werkt met thema’s

Bij een WordPress Website is de inhoud gescheiden is van de opmaak. Voor de opmaak heb je een thema (template) nodig waarin alle eigenschappen van de vormgeving worden vastgelegd (CSS). Het is natuurlijk mogelijk om een thema op maat te ontwerpen, maar het is vaak voordeliger om gebruik te maken van een bestaande template, zoals AVADA van themeforest.

JA, dat wil ik!

Welke plug-ins?

Het lukraak toevoegen en installeren van plugins kan een risico met zich meebrengen. Wees terughoudend en kies populaire plugins die compatibel zijn met je huidige WordPress Versie en die recent zijn bijgewerkt.

Liever een andere template of plugins voor je website?

Wij adviseren deze plugins voor iedere website…

 1. Cleantalk Antispam (betaald)
  Deze handige anti-spam plugin is één van de beste manieren om je blog te beschermen tegen hordes spam en nep-reacties die binnenkomen op je berichten. CleanTalk gebruikt beschermingsmethodes die onzichtbaar zijn voor bezoekers van de website.
 2. Cleantalk Security (betaald)
  Deze plugin maakt je website veiliger. Het scant onder andere op malware. Maar bied ook de mogelijkheid tot het verbergen van je backend en bied zelfs 2FA voor een nog veiliger website.
 3. Rank Math SEO (betaald & gratis)
  Maakt het mogelijk om SEO titel, meta-omschrijving en zoekwoorden aan je bericht/pagina toe te voegen.
 4. WP Rocket (betaald)
  Deze ultieme caching plugin zorgt ervoor dat de laadtijden van je website drastisch omlaag gaat.

Zij gingen je allemaal voor!

Een kleine greep uit de prachtige websites die we onlangs hebben opgeleverd.

Bekijk onze portfolio