WordPress onderhoud

Als je eenmaal een website hebt kun je hem niet zomaar laten staan en er verder niets meer mee doen. Om goed te blijven werken heeft je WordPress website regelmatig onderhoud nodig. Zowel WordPress, het template en de gebruikte plugins hebben regelmatig updates nodig zodat je website goed en veilig blijft werken.

Daarnaast is het verstandig om regelmatig een back-up te maken zodat je altijd terug kunt grijpen mocht er een keer iets mis gaan. Voor het bijwerken van deze “achterkant” van je website is het belangrijk dat deze zorgvuldig gedaan wordt, in de juiste volgorde, en met een goede controle. Daarnaast zal je moeten zorgen voor een goede veiligheid van je website zodat deze beschermd is tegen hackers.

Wordpress onderhoud bij PC Hulp Gemert

Een stabiele website

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld en daarom erg populair bij hackers. Om dit probleem te ondervangen komen er continu updates uit. Het updaten van WordPress website en de bijbehorende plugins lijkt erg eenvoudig en kan vaak door één  druk op de knop. Het overgrote deel van de standaard updates gaat dan ook zonder problemen, toch wil het nog wel eens gebeuren dat na een update de website niet meer functioneert.

Om er zeker van zijn dat het onderhoud geen schade aanbrengt aan de website hebben wij ervoor gekozen om alleen nog maar websites op te leveren inclusief een onderhoudscontract. Ervaring leert dat websites zonder onderhoudscontract uiteindelijk problemen op gaan leveren en dat willen we liever voor zijn. Bij een onderhoudscontract ben je ervan verzekerd dat eventuele problemen snel en adequaat opgelost worden.

Dit contract kan uitsluitend worden afgenomen door klanten waarvan wij de website hebben gebouwd. 

Wat kunnen wij je garanderen?

Dat wij er alles aan doe om je website up-to-date en zo veilig mogelijk te houden. Dat wij je op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen & functies die interessant kunnen zijn voor jouw website. Dat de dagelijkse back-up van je website 90 dagen bewaard blijft. Dat wij regelmatig een snelheidstest uitvoeren en bijsturen waar nodig.

Wat kunnen wij je niet garanderen?

Wij kunnen niet garanderen dat je met het abonnement voor WordPress onderhoud 100% beveiligd bent tegen hacks, cyber aanvallen of uitval van je website door niet goed functionerende servers of software van je hostingbedrijf. Uiteraard zullen wij in geval van bovenstaande pechgevallen ondersteuning bieden om dit proberen op te lossen.

Heb je je website zelf gemaakt of door iemand anders laten maken?

In dat geval willen wij eerst een websitecheck doen om te kijken of er sprake is van achterstallig onderhoud. Dit zal eerst opgelost moeten worden voordat de website goed door ons bijgehouden kan worden. Na de check informeren wij je of wij het onderhoud voor je kunnen doen en over de eventuele extra kosten.

Onderhoudscontract

24,95/maand
  • Gecontroleerde updates van plugins, thema en WordPress
  • Veiligheidscheck op kwetsbaarheden en malware
  • Iedere week wordt de database van je website geoptimaliseerd
  • Dagelijkse backup van je volledige website en database
  • Controleren snelheid en bijsturing als deze afwijkingen laat zien
  • Iedere maand een overzichtelijk rapport van de werkzaamheden