In welke steden of dorpen zijn wij actief

Wij komen graag bij je aan huis of op kantoor binnen een straal van 30 km rondom Gemert om je te helpen al jou computerproblemen op te lossen, zowel je computer (PC) als je laptop is in goede handen bij ons. Hieronder tref je een volledige overzicht van alle plaatsen, steden of dorpen waarin wij actief zijn.

Steden, dorpen, en gemeenten waarin wij actief zijn

Staat je stad, dorp of gemeente er niet tussen?
Wanneer je gebruik wilt maken van de diensten die PC Hulp Gemert op locatie biedt, maar je stad, dorp of gemeente(n) staat niet vermeld, neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

Bezoek aan de werkplaats

De werkplaats van PC Hulp Gemert is gevestigd in Gemert (Noord Brabant), in eerste instantie repareren en of onderhouden wij je laptop of computer vanuit onze werkplaats. Vanuit onze werkplaats verkopen wij gebruikte en nieuwe laptops en computers, hardware, software en alle soorten randapparatuur.

Om onze werkplaats te bezoeken dien je voorafgaand aan je bezoek online een afspraak te maken of neem telefonisch contact met ons op.

Werkzaamheden

De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit dienstverlening, het oplossen van alle voorkomende problemen. Dat varieert van het repareren van defecte computers en laptops, tot het installeren van hard- en software, e-mail-instellingen, internetverbindingen, virusproblemen en dergelijke. Ook als nieuwe computers en laptops niet bij PC Hulp Gemert zijn aangeschaft, kun je deze door ons gebruiksklaar laten installeren en gegevens (zoals documenten, foto’s of e-mail berichten) van een oude computer laten overzetten.