Hij komt eraan!.. Nee niet Sinterklaas ;) We hebben het hier over Windows 11, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Windows 11 verschijnt eind 2021, maar is niet voor iedereen direct beschikbaar.

De uitrol gaat in 2022 door. Ondertussen monitort Microsoft hoe Windows 11 presteert bij de talloze hardware configuraties die er zijn op de wereld. Het wil mede door deze gefaseerde uitrol snel kunnen handelen als er problemen optreden, waardoor dit in de nabije toekomst niet meer voorkomt.

Microsoft zelf meldt er het volgende over: “Upgrades naar Windows 11 zullen eind 2021 worden uitgerold en tot in 2022 duren. Gedurende deze tijd zullen we achter de schermen testen en valideren voor uw specifieke pc. Windows Update zal een indicatie geven of en wanneer uw pc in aanmerking komt. U kunt dit controleren door naar Instellingen/Windows Update te gaan.”

Introductie Windows 11

De nieuwe versie van Microsofts besturingssysteem komt met de nodige nieuwe features, alsook een nieuw design. Er is in ieder geval genoeg moois om naar uit te kijken. Heb je ook interesse in Windows 11 en wil je weten wanneer je Windows 11 kunt verwachten? Wij vertellen je er meer over.

Een nieuwe Windows-ervaring die je dichter bij de mensen en dingen brengt waar je van houdt.

Introductie Windows 11

Een frisse blik

Windows 11 biedt een rustige en creatieve ruimte waar je je passies kunt nastreven door middel van een frisse ervaring. Van een verjongd Startmenu tot nieuwe manieren om verbinding te maken met je favoriete mensen, nieuws, games en inhoud: Windows 11 is de plek om op een natuurlijke manier te denken, je uit te drukken en te creëren.

Je productiviteit maximaliseren

Krijg eenvoudig toegang tot alle apps die je nodig hebt en multitask met gemak met tools zoals Snap-indelingen, bureaubladen en een nieuwe, intuïtievere redocking-ervaring.

Windows 11 - een frisse blik

Nieuwe manieren om te verbinden

Maak rechtstreeks vanaf je desktop contact met de mensen om wie je geeft met Microsoft Teams. Bel of chat gratis, ongeacht het apparaat waarop men zich bevindt.

Windows 11 - Nieuwe-manieren-om-te-verbinden

Jouw inhoud, samengesteld door jou

Met Microsoft Edge en een groot aantal widgets waaruit je kunt kiezen, kun je snel op de hoogte blijven van het nieuws, de informatie en het entertainment dat je het belangrijkst vindt.2 Vind eenvoudig de apps die je nodig hebt en de shows die je graag bekijkt in de nieuwe Microsoft Store.

Jou inhoud van Windows 11

Speeltijd. Altijd.

Windows 11 brengt gaming naar een heel nieuw niveau met ongelooflijk realistische grafische capaciteiten. Ontdek je nieuwe favoriete game met Xbox Game Pass, waarmee je toegang krijgt tot meer dan 100 geweldige games (lidmaatschap apart verkrijgbaar).

Speeltijd van Games binnen Windows 11

Een pc voor ons allemaal

De nieuwe Windows is beschikbaar op de meest uiteenlopende apparaten, van onze partners die je de nieuwste innovaties op het gebied van aanraking, pen en spraak bieden, waardoor het gemakkelijk is om het beste, meest betaalbare apparaat voor je te vinden.

Windows 11 1 PC voor ons allemaal Windows 11 komt er aan!

Computerpictogram met vinkje

Compatibiliteit controleren

Gebruik de PC Health Check-app om te zien of je huidige pc voldoet aan de vereisten voor Windows 11. Als dat zo is, kun je een gratis upgrade krijgen zodra deze wordt uitgerold.

APP DOWNLOADEN

Minimale systeemvereisten

Processor: 1 gigahertz (GHz) of sneller met 2 of meer cores op een compatibele 64-bits processor of systeem op een chip (SoC)
Geheugen 4 GB RAM
Opslag 64 GB of groter opslagapparaat
Grafische kaart DirectX 12-compatibele grafische kaart / WDDM 2.x
Beeldscherm > 9″ met HD-resolutie (720p)
Internetverbinding Microsoft-account en internetverbinding vereist voor installatie van Windows 11 Home

Voor bepaalde functies is specifieke hardware vereist, zie gedetailleerde systeemvereisten.


Bron: Microsoft

Nieuwsgierig geworden?

Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden hoe Windows 11 er uit gaat zien en wat je kunt verwachten van deze upgrade?
Bekijk hieronder de video van Bright welke je in goed Nederlands een eerste indruk geven van Windows 11.

Ga jij ook upgraden naar Windows 11?

Zodra Windows 11 uitgekomen is wil jij natuurlijk ook upgraden naar Windows 11 om bij te blijven. PC Hulp Gemert kan je daarbij helpen. Maak, zodra Windows 11 beschikbaar is een afspraak via onze website of bel ons: 06-422 666 12

Meld je aan voor onze GRATIS nieuwsbrief!

Sluit je óók aan bij 57 abonnees en ontvang elke maand originele én handige tips en trucs voor een beter computerleven in je inbox!

Wij respecteren je mailbox en sturen daarom alleen een nieuwsbrief als we daadwerkelijk wat te melden hebben! Lees ons privacybeleid voor meer info.